Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν σε διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους για όλα τα after market ανταλλακτικά ενώ για τα γνήσια ανταλλακτικά (πχ Ford, Iveco, Mazda κλπ) το διάστημα ορίζετε στις τρεις (3) ημέρες.

Από τη στιγμή που θα παραλάβουμε το προϊόν θα χρειαστούν 2-3 εργάσιμες ημέρες για την επεξεργασία επιστροφής.

Όλα τα προϊόντα περνούν λεπτομερή έλεγχο και πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους ποιοτική κατάσταση και με τη συσκευασία τους (εφόσον αυτή υπήρχε) στην κατάσταση που την παραλάβατε.

Αν η επιστροφή δεν γίνει μέσα σε είτε δεκατέσσερις (14) ημέρες για όλα τα after market είτε τρεις (3) ημέρες για όλα τα γνήσια από την ημερομηνία παραλαβής είτε  δεν πληρεί κάποιες από τις προϋποθέσεις, το κατάστημα έχει το δικαίωμα να μην δεχτεί την επιστροφή του προϊόντος.

Σ’ όλες τις επιστροφές θα πρέπει να περιλαμβάνεται απαραίτητα η απόδειξη λιανικής ή το ανάλογο Δελτιο Επιστροφής σε σχέση με το εκδωθέν τιμολόγιο.

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε χρειάζεται παραγγελία εξωτερικού απο προμηθευτή μας και έχετε ενημερωθεί αρχικά για αυτό καμία επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή.

 

Σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος επικοινωνήστε πρωτίστως είτε τηλεφωνικώς στο 2310 525143 είτε στείλτε μας email στο returns@chaikasparts.gr

Η ευθύνη καθώς επίσης και το κόστος για την επιστροφή του προϊόντος στο κατάστημα μας βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος βαρύνουν τον πελάτη και είναι 5,00€. Η επιστροφή γίνεται αποκλειστικά με παράδοση στο κατάστημα μας και σε καμία περίπτωση δεν αναλαμβάνουμε να την περισυλλεξουμε από οποιαδήποτε μεταφορική εταιρεία.

 

Πίστωση της αξίας του προϊόντος που επιστρέψατε γίνεται σε ειδικό κουπόνι που θα προμηθεύεστε από εμάς, μετά την επιστροφή και έλεγχο του προϊόντος, προκειμένου να την αξιοποιήσετε στην επόμενη αγορά σας.

 

 

Εάν λάβετε ένα ελαττωματικό προϊόν θα πρέπει να ενημερώσετε το κατάστημα την ημέρα παραλαβής ή το αργότερο την επόμενη. Ενημερώσεις ελαττωματικών προϊόντων μετά το πέρασμα του χρονικού αυτού διαστήματος δεν θα γίνονται δεκτές.

 

Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημα είτε τηλεφωνικώς στο 2310 525143 είτε στέλνοντας email στο returns@chaikasparts.gr για την ακύρωσή της. Προϊόντα τα οποία έχουν ήδη αποσταλεί από το κατάστημα δεν είναι δυνατό να ακυρωθεί η αποστολή τους.

 

Η διεύθυνση στην οποία επιστρέφονται τα προϊόντα είναι:

 

ΑΦΟΙ ΧΑΪΚΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

Μοναστηρίου 197

54627

Θεσσαλονίκη

Τ 2310 525143